Батальйони «Донбас», «Дніпро» і «Азов» зачищають Іловайськ – Семенченко

Командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко написав на своїй сторінці в Facebook, що частина Іловайська вже вранці перебувала під контролем українських силовиків. Як він зазначив, у боях за визволення міста крім батальйону «Донбас» також брали участь батальйони «Азов» і «Дніпро».

«Зустрівши запеклий опір, несучи втрати, «Дніпро» і «Азов» закріпилися на підступах до міста. Свою справу зробили "на відмінно". Ударні частини батальйону «Донбас», змітаючи блокпости терористів, увійшли в місто з декількох напрямів і до 19:00 взяли під контроль східну частину міста. Судячи з відчайдушного драпу з міста прихильників «русского міра», робити обхвати і рейди ми вже навчилися», – розповів Семен Семенченко.

 За його словами, на ніч батальйони закріпилися в місті, організувавши харчування та психологічну допомогу для місцевих жителів, які під час зіткнень ховалися в підвалах і бомбосховищах.

Related Post

 Крім того, вночі батальйони організували зачистку, знищивши ще три блокпости і чотири вогневі точки терористів.

 «Не допоміг сепаратистам навіть обстріл «Градами» «Донбасу» в самому місті, який провели терористи прямо з території Донецька. Також було блоковано рух колони, яка повинна була прийти на допомогу терористам. До 5 ранку під контролем було близько 2/3 міста, місто повністю оточене. Просимо мешканців не виходити з укриттів, постараємося закінчити все швидше», – підсумував він.

Leave a Comment