fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У так званій “ДНР” повідомляють про отримання гуманітарки з РФ

Представники так званої «Донецької народної республіки» заявили про те, що вчора ввечері вони отримали гуманітарну допомогу з Російської Федерації. Про це повідомляють в так званій прес-службі самопроголошеної республіки.

«Сьогодні, 17 серпня, пізно увечері в Донецьк прибули три машини з гуманітарною допомогою з Російської Федерації. Допомога була прийнята державною комісією республіки», – прокоментували одержання вантажу в терористичній організації.

Як заявив глава митної служби України Анатолій Макаренко, гуманітарна допомога з Російської Федерації ще не перетинала державний кордон України. На своїй сторінці в соціальній мережі він додав, що 18 серпня очікується прибуття представників Червоного Хреста, які повинні провести необхідні митні процедури.

«Вони проводитимуть огляд, ідентифікацію вантажу, його оформлення і так далі. Після цього вантаж надійде в міжнародний пункт пропуску «Ізварине – Донецьк». Відбуватиметься це партіями до 30-ти транспортних засобів за один раз», – прокоментував ситуацію голова митної служби України Анатолій Макаренко.

Читайте також: