fbpx
Політика

У Держдумі РФ “взялися” за Андрія Макаревича

Депутати Державної Думи Російської Федерації, які є вірними прихильниками свого президента, заявили про своє рішення «взятися» за відомого російського музиканта Андрія Макаревича. Як повідомляє газета «Известия», російські народні обранці незабаром розглянуть питання про позбавлення Макаревича всіх звань, а також ордена «За заслуги перед Вітчизною».

«12 серпня Андрій Макаревич відправився на гастролі по Донбасу, де він виступив в українському місті Святогорську. Багатьом громадським діячам і політикам Російської Федерації дії Макаревича не сподобалися. За їх словами, його дії носять антиросійський характер. Саме за ці дії музиканта пропонують позбавити всіх звань і ордена», – повідомляє газета.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як вже повідомлялося раніше, Андрій Макаревич не соромився висловлюватися з приводу подій в Україні. Він неодноразово засуджував російську владу за те, що вона має пряме відношення до подій в Україні. Крім цього, Андрій Макаревич стверджував, що за допомогою телебачення російська влада «зомбує неуків з нестабільною психікою».

Читайте також: