fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Правий сектор» та МВС України разом боротимуться з тероризмом – Антон Геращенко

  Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомляє про зустріч глави МВС Арена Авакова з представником "Правого сектора" і досягнуту домовленість діяти спільно в боротьбі з тероризмом.

 "Щойно закінчилася зустріч міністра внутрішніх справ Арсена Авакова зі спікером і членом Проводу організації "Правий сектор" Бориславом Березою. На зустрічі обговорювалися питання обмеження незаконного трафіку зброї із зони АТО в інші області України і питання налагодження комунікацій між МВС та організацією ПС", – написав у понеділок на своїй сторінці в Фейсбук А.Геращенко.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Він підкреслив, що міністр з повагою ставиться до вкладу членів організації "Правий сектор" в боротьбу з тероризмом. "Але разом з тим, він в черговий раз акцентував увагу офіційного представника організації на необхідність легалізації своїх членів, бажаючих захищати незалежність і єдність України зі зброєю в руках", – написав радник А. Авакова.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 При цьому він додав: "Для цього є можливість легалізації підрозділів "Правого сектора" в структурах Збройних Сил України, структурах МВС України або СБУ".

 "Сторони домовилися регулярно обмінюватися інформацією та співпрацювати в справі захисту України від терористичної загрози в рамках чинного законодавства", – підсумував радник глави відомства.

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: