fbpx
Політика

Ярош заборонив бійцям “Правого сектора” вивозити зброю із зони АТО

  Наказом по Добровольчому українському корпусу "Правого сектору" заборонено вивозити із зони АТО зброю, боєприпаси та вибухові речовини. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош, передає УНН.

 "Довожу до відома своїх співгромадян та всіх побратимів, що Наказом по Добровольчому українському корпусу "ПС" заборонено вивозити із зони АТО зброю, боєприпаси та вибухові речовини. Їх рух може відбуватися тільки в одному напрямку – на фронт. В екстрених випадках про пересування наших бійців зі зброєю поза зоною бойових дій будуть повідомлятися Центральне та обласні управління СБУ", – написав Д. Ярош.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Як повідомляв УНН, раніше Д.Ярош у своїй офіційній заяві, опублікованій на сервесі Youtube, повідомив, що його побратими готові до рішучих дій для наведення ладу в Україні.

 Він наголосив, що в країні триває міліцейське свавілля. І тих активістів ПС, які повертаються із зони проведення АТО до своїх домівок, правоохоронці постійно тримають на контролі, затримують та катують. Він наголосив, що ПС готовий на рішучі дії, аби захистити своїх бійців.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Джерело: УНН

Читайте також: