fbpx
Політика

Заступник глави СБУ: “Не виключено, що терористи переберуться в інші регіони України”

Проросійським бойовикам на сході України залишатися на вигідно, а значить, що вони будуть поширюватися по всій території України. З такою заявою в ефірі «5 каналу» виступив заступник керівника Служби безпеки України Віктор Ягун.

«Ми не хочемо створювати панічні настрої, але нам потрібно завжди залишатися пильними. Після того, як завершиться активна фаза бойових дій, особи, у яких накопичилася зброя і негативний бойовий досвід, повинні це десь випустити. Не виключено, що бойовики намагатимуться створити терористичні загрози і в багатьох інших регіонах України», – прокоментував ситуацію силовик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Крім цього, як вчора заявив спікер РНБО Андрій Лисенко, в районі Дебальцево було затримано сім представників одного з терористичних угруповань.

«Як повідомляють місцеві жителі, затримані активно допомагали терористам і були активними членами однієї з терористичних угруповань. Під час затримання у них були вилучено зброю і боєприпаси до неї. В даний момент затримані дають свідчення», – розповів про затримання представників терористичного угруповання Андрій Лисенко.

Читайте також: