fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Рудик знаходиться в тренувальному таборі – Держземагентство

  Главу державного агентства земельних ресурсів (Держземагентство) Сергія Рудика викрали, в даний час зв’язку з ним немає, повідомили агентству "Інтерфакс – Україна" в прес – службі відомства.

 "В даний час зв’язку з ним немає. За словами Філатова (заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Борис Філатов – ІФ ), він знаходиться в тренувальному таборі", – уточнили агентству.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 "Його викрали і побили. Водія теж побили, машина була знайдена розбитою", – додали в прес-службі.

 Раніше головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов повідомив про наміри громадських активістів відправити С. Рудика в зону АТО.

 "Свободівський" глава Держкомзему Рудик разом з депутатами Партії регіонів зробив спробу призначити в Держкомзем чиновника, відданого Вілкулу та Ахметову. Активісти вручили Рудику повістку про мобілізацію, і збираються відправити на фронт", – написав він на своїй сторінці в Facebook в четвер.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 "Громадські активісти на чолі з координатором люстраційного комітету Дніпропетровської області Таміла Ульянова зірвали спробу Рудика призначити главою обласного управління земельних ресурсів нового керівника – Вадима Чувпила", – додав він.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: