fbpx
Політика

Гриценко знову висловився проти прийому гуманітарної допомоги від РФ

 Як повідомив народний депутат України Анатолій Гриценко, він не розуміє, як можна давати згоду на прийом «гуманітарної допомоги» від ворога і вбивці, а тим більше організовувати її контроль і розмитнити.

 «Коли на тій же ділянці кордону в той же час ворог – вбивця, не надто ховаючись від журналістів, десятками БТРів і УРАЛів з диверсантами знову і знову, вже котрий місяць поспіль, несе горе й смерть нашій країні і нашим людям? У той же час, коли ворог – вбивця нахабно збирає своїх чиновників і депутатів на окупованій ним нашій території, оголошує про подальші плани захмарного фінансування своєї ворожої армії, забезпечення її новітньою зброєю, про створення ворожого військового угруповання на захопленій у нас території?», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, приймати яку-небудь «гуманітарну допомогу» від ворога і вбивці – це за гранню моралі, гідності і життєвих цінностей. Як зазначив Анатолій Гриценко, прикро, що українська влада досі цього не усвідомлює.

 Депутат підкреслив, що ніякими вчинками і переговорами Путіна не вдасться зупинити.

 «Невже українська влада досі це не усвідомила?», – підсумував він.

Читайте також: