fbpx
Політика

Валерій Чалий: “Гуманітарна допомога від РФ – це пастка”

Заступник глави Адміністрації президента України Валерій Чалий прокоментував ситуацію з постачанням гуманітарної допомоги Україні з Російської Федерації. За його словами, вся «ця історія з російським гуманітарним вантажем – пастка».

«Можу сказати відверто – багато держав дають нам пораду знайти спосіб не підставитися в цій ситуації. Всі вони впевнені, що це пастка з боку Російської Федерації. Якщо наша країна скаже, що закриває в’їзд будь-якій допомозі, то в такому випадку по цій пастці може початися повномасштабний конфлікт. Тобто в такому разі в нашу країну допомога від Російської Федерації увійде зовсім по -іншому, з так званими «миротворцями» і з озброєним конвоєм», – прокоментував свою точку зору представник Адміністрації президента України Валерій Чалий.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Раніше повідомлялося про те, що з Російської Федерації в Україну рухається автоколона майже з 300 вантажівок. За словами місцевої влади, у вантажівках знаходиться гуманітарна допомога східним регіонам України. Сьогодні автоколона змінила свій курс і рухається в бік Луганській області.

Читайте також: