fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В Луганській області звільнені з полону 13 українських солдат

В Луганській області за результатами успішної спецоперації вдалося звільнити з полону 13 українських військовослужбовців. Про це сьогодні, 14 серпня, в інтерв’ю «Українській правді» заявив голова прес-центру управління оперативного командування «Північ» Анатолій Прошин.

За словами підполковника, спецоперація, спрямована на звільнення бійців у зазначеній місцевості, тривала не один день. Керівником операції був командувач військ оперативного командування «Північ» генерал – лейтенант Ігор Колесник.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Операція зі звільнення з полону українських військовослужбовців здійснювалася під особистим пильним контролем генерала – лейтенанта Ігоря Колесника. Він контролював операцію від початку і до кінця, вносячи в неї свої корективи», – прокоментував ситуацію Анатолій Прошин.

За словами Анатолія Прошина, з полону були звільнені Михайло Карпляк, Сергій Дубровський, Володимир Гамов, Богдан Васильєв, Юрій Маруняк, Олег Марцинюк, Левченко В’ячеслав, Андрій Чулаєвський, Роман Задорожний, Іван Гулик, Володимир Гнєдаш, В’ячеслав Воловик і Олександр Луговий.

Читайте також: