fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У зоні АТО терористи використовують заборонені міни

Проросійські терористи на Сході України використовують міни, які заборонені міжнародними конвенціями. З такою заявою виступив спікер антитерористичної операції Леонід Матюхін.

«У містах на сході України після себе терористи залишають міни, які заборонені усіма міжнародними конвенціями», – розповів спікер антитерористичної операції Леонід Матюхін.

За його словами, такі дії терористів можуть привести до ще більших жертв в регіоні. Крім цього, дітей в зоні проведення антитерористичної операції закликали не піднімати із землі ніяких предметів, а саме ручок, запальничок, дитячих іграшок.

«Не варто піднімати ці речі, навіть якщо вони виглядають досить цінними», – закликав населення, яке проживає в зоні проведення антитерористичної операції, Леонід Матюхін.

Сьогодні також спікер антитерористичної операції розповів про те, що терористи за ніч двічі обстрілювали аеродром «Луганськ». Вогонь вівся з установки «Град» і з мінометів. Також, за його словами, терористи обстріляли позиції сил АТО біля селища Новоганнівка.

Читайте також: