fbpx
Політика

Активісти не пускають депутатів на засідання фракцій – Бригинець

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець розповів про те, що входи до приміщення, де зазвичай проходять засідання фракцій, – заблоковані. За його словами, там стоять активісти однієї з політичних сил, яка нещодавно оголосила про своє створення, і нікого не пропускають.

 При цьому він звернув увагу на те, що деякі депутати, які були готові голосувати за закон про вибори, про люстрацію, про санкції – попросту розвертаються і йдуть додому.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Кажуть, ми стояли на Майдані, ми голосуємо за всі прогресивні закони, ми добиваємося розпуску ВР, а якісь політпопулісти навмисно блокують роботу парламенту, щоб ці закони прийняті не були», – повідомив Олександр Бригинець.

 Як вважає сам Олександр Бригинець, активісти навряд чи налаштовані на зрив голосування і недопуск депутатів до зали. На його думку, це просто бажання попіаритися.

 «Тому я поставився до блокади спокійно і прийшов на засідання фракції, куди деякі так і не змогли пробитися. Вибори, люстрація, санкції – найважливіші питання на сьогодні. Як на мене, депутатів потрібно не розганяти, а заганяти в зал. А от якщо рішення не будуть прийняті, то можна було б не випускати депутатів, поки рішення не будуть прийняті. Але чомусь активісти – младопартійці прийняли протилежне рішення», – зазначив він.

Читайте також: