fbpx
Політика

Російський журналіст: “Війна в Україні почалася з вигаданої загрози росіянам у Криму”

Оцінити всю складність ситуації на сході України важко, але зрозуміло одне, що в даний момент там йде війна. Таку заяву зробив відомий російський журналіст Антон Орех’. За словами журналіста, йому незрозумілі наміри Російської Федерації направити на територію України гуманітарну допомогу.

«Послати в Україну 280 КамАЗів з гуманітарною допомогою – це, приблизно, те ж саме, що спочатку пограбувати людину, потім її підрізати, а потім дбайливо принести йому водички біля лікарняного ліжка. Так, людям на сході України дійсно потрібна допомога. Але в такій ситуації з боку Російської Федерації було б набагато корисніше прислати в Україну 280 порожніх КамАЗів, завантажити в них все озброєння, всіх людей, які були туди послані, і урочисто все це повернути на батьківщину. Тим самим будуть врятовані тисячі життів українських солдат, а головне, тисячі життів мирного населення Луганської і Донецької областей», – висловив свою точку зору російський журналіст.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

На завершення журналіст додав, що війна в Україні почалася з «вигаданих жидо-бандерівців і з вигаданої загрози росіянам у Криму».

Читайте також: