fbpx
Політика

«Гуманітарний конвой» Путіна це чергова провокація – Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив, що «гуманітарний конвой» Путіна – це повна єресь. За його словами, це чергова технологічно – інформаційна, брудна, політична провокація Кремля.

 «Не виключено, що почнуть піднімати великий кіпіш на кордоні, при спробі провести свою "гуманітарку". Провокуватимуть відкритий конфлікт, можливо озброєний. Будуть верещати, що їх не пускають надати "допомогу знедоленим жителям" Донбасу. Правда, як зазвичай не згадають, що саме їх "Гради", гармати, міномети, танки і їх найманці кожен день вбивають наших людей і саме вони відповідальні за горе, біль, сльози і смерті українців. Брехуни, безумці, циніки, вбивці!», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як вважає Зорян Шкіряк, мета всього цього «дійства» – затягування часу і відволікання уваги від масштабних поразок російських терористів на Донбасі та спроба їх перегрупування. Крім того, він допускає, що таким чином Путін дає сигнал терористам про те, що скоро до них прибуде допомога.

 «Одним словом, він намагається використовувати привід "конвою", як засіб для підвищення "бойового духу" недобитих бандитів», – додав Зорян Шкіряк.

 При цьому радник міністра звернув увагу на те, що терористи все одно деморалізовані і починають дезертирувати, і в даний час сили АТО в основному ведуть бої проти диверсантів ГРУ, професійних снайперів і кадрових військових НД РФ, яких направив в Україну Путін.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Звичайно, він щедро оплачує такі криваві "послуги" своїм вишколеним нукерам. А ось фінансування проектів "ДНР – ЛНР – Новоросія" – Путін закрив. Миттєва втеча кремлівського холопа Бородая і панічна істерика Гіркіна – цьому яскраве підтвердження», – зазначив Зорян Шкіряк.

 Він переконаний, що Україна ніколи не пропустить на свою територію жодної російської вантажівки. За його словами, всі повинні розуміти, що пропустити ці білі вантажівки означає запустити ГШ ЗС Росії.

Читайте також: