fbpx
Політика

Україна отримає від ЄС додаткову гуманітарну допомогу у розмірі 2,5 мільйонів євро

Як заявила у вівторок в Брюсселі член Єврокомісії з гуманітарних питань Крісталіна Георгієва, Європейський союз прийняв рішення виділити додаткову гуманітарну допомогу для населення України, яке продовжує страждати в результаті конфлікту. ЄС виділить 2,5 мільйона євро.

«Ця гуманітарна допомога спрямована на підтримку внутрішньо переміщених осіб, забезпечення людей житлом, продовольством, водою, послугами охорони здоров’я, соціально – психологічною допомогою і захистом в рамках підготовки до майбутньої зими», – пояснила член Єврокомісії з гуманітарних питань Крісталіна Георгієва.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що раніше державний секретар США Джон Керрі заявляв, що представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКК), Німеччини, України і, можливо, Росії будуть проведені зустрічі в Європі на цьому тижні. Головною метою цієї зустрічі буде регулювання інтенсивності допомоги з боку Росії сходу України.

Читайте також: