fbpx
Політика

Порошенко закликав Кабмін вжити заходів щодо спрощення ведення бізнесу в Україні

Президент України Петро Порошенко закликає Кабінет міністрів активізувати реформування регуляторної політики та прийняття невідкладних заходів для цього. Про це йдеться в листі Петра Порошенко до прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, передає прес-служба глави держави.

«Звертаю Вашу увагу на необхідність якнайшвидшого початку урядом реальних процесів дерегуляції в державі», – зазначив президент.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Зволікати з реформуванням у сфері узгодженої державної дерегуляційні політики в Україні не можна, вважає Петро Порошенко. Тому він просить уряд в межах компетенції вжити невідкладні комплексні заходи, спрямовані на суттєве спрощення умов для ведення бізнесу в Україні.

Президент вважає, що для цього Кабмін повинен істотно зменшити кількість регуляторних органів, скоротити кількість перевірок суб’єктів господарської діяльності, скасувати дозвільні, ліцензійні та інші документи, які створюють надлишкові регуляторні бар’єри для ведення бізнесу в Україні.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Окрему увагу Петро Порошенко звернув на питання створення сприятливого середовища та умов для суб’єктів малого та середнього бізнесу.

Читайте також: