fbpx
Політика

Під виглядом миротворчої місії Путін може ввести в Україну війська – Різаненко

 Як вважає народний депутат України від фракції «УДАР» Павло Різаненко, Росія може ввести свої війська в Україну під виглядом миротворчої місії. За його словами, в найближчу добу стане відомо, наскільки слова Путіна про введення «гуманітарного конвою» відповідають його діям. Поки що, як зазначив депутат, слова Путіна розходяться з дійсністю.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «У той час, коли він розповідав, що " зелені чоловічки" захоплюють АР Крим, Путін сам поступово захоплював його. Зараз він говорить про надання Україні так званої "гуманітарної допомоги"», – нагадав Павло Різаненко.

 На його думку, Путін може спробувати ввести війська, щоб «заморозити» ситуацію на сході, оскільки терористи зараз програють війну.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Українська армія звужує їх місця дислокації. Багато міст вже звільнені. Українські військові впевнені, що звільнення Донбасу – питання часу», – зазначив Павло Різаненко.

 За його словами, Путін не хоче визнавати поразку і тому намагається всіляко продемонструвати, що він не стоїть за цим конфліктом.

Читайте також: