fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Мобілізаційні ресурси терористів повністю вичерпані – прес-центр АТО

   Передові загони 95 -ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ Збройних сил України здійснили рейд по зоні АТО на Донбасі, включаючи території, зайняті бойовиками, в ході якого ліквідували значну кількість живої сили і техніки противника, повідомляє прес – центр АТО.

 "До місць розміщення повернулися передові загони 95-ї високомобільної бригади, які напередодні скоїли блискавичний рейд протяжністю в 470 кілометрів. З них по тилах противника – 170 кілометрів. Під час проведення рейду було знищено три козачих блокпости і значну кількість живої сили маргіналів, і техніки на якій вони пересувалися. Як повідомило джерело близьке до бандита з позивним "Чечен" в тилах ворога пусто. Мобілізаційні ресурси бандитів повністю вичерпані. Терористи втратили підтримку простих людей", – йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторіночці прес – центру АТО у вівторок вранці.

 Разом з тим, відзначають в прес – центрі, бойовики продовжують обстрілювати блокпости і позиції сил АТО, в тому числі з території Російської Федерації. "Тривають обстріли наших блокпостів і вогневих позицій. Так за минулу ніч під вогонь потрапили вогневі позиції неподалік населених пунктів Успенка, Андріївка. Чотири рази обстріляли наші позиції поблизу населеного пункту Вергунівскій Роз’їзд", – повідомили в прес – центрі АТО.

 Крім того, в повідомленні наголошується, що провокації і обстріли із застосуванням артилерії і БМ 21 "Град" тривають з боку Російської Федерації. "Так були обстріляні позиції сил АТО неподалік населених пунктів Іллінка, Семенівське, Степанівка. Тричі були обстріляні позиції піхотинців, які закріпилися і утримують висоту Саур Могили", – інформують у прес – центрі АТО.

 "Терористи намагаються організувати опір силам АТО. Наші бійці націлені на те, щоб відрізати угруповання бойовиків від основного транспортного напрямку сполучення з Російською Федерацією, і остаточно оточити місто Луганськ", – йдеться в повідомленні.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: