fbpx
Ситуація на Південному Сході України

З території РФ тривають обстріли позицій сил АТО – РНБО

  З території Росії були обстріляні пункти пропуску «Успенка», «Красна Талівка», «Мілове», «Іванівка» і прикордонні підрозділи в районі відділу прикордонної служби «Станично – Луганський».

 Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу в Києві.

 «Тривають обстріли позицій сил АТО з території РФ і спроби незаконного проникнення на територію України російських найманців під вогневим прикриттям», – підкреслив він.

 «Зокрема, вчора росіяни з села Маноцкій Російської Федерації обстріляли з артилерії і мінометів наші прикордонні підрозділи в районі Станиці Луганської – заявив Лисенко.

 Крім того, спікер РНБО повідомив, що «сьогодні вночі з трьох напрямків, у тому числі з російської території, обстріляли пункт пропуску «Успенка» в Донецькій області». «Це зайвий раз підтверджує координацію агресії Російської Федерацією», – зазначив Лисенко.

 Також, за його словами, за минулу добу росіяни обстріляли прикордонників поблизу пунктів пропуску «Красна Талівка», «Мілове» та «Іванівка».

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: