fbpx
Політика

Microsoft збирається ввести свої санкції проти банків РФ

Великий російський банк «Росія», щодо якого зовсім недавно були введені санкції з боку Сполучених Штатів Америки, найближчим часом буде відключений від зарубіжного програмного забезпечення. Як повідомляють європейські засоби масової інформації, вже зовсім скоро російські банки і компанії будуть відключені від програмного забезпечення компанії Microsoft.

Нагадаємо, що раніше до санкцій щодо Російської Федерації приєдналися такі компанії, як Oracle, Symantec і Hewlett- Packard.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як повідомляють на Національному антикорупційному порталі, Hewlett -Packard відмовилася поставляти на територію Російської Федерації необхідне обладнання та комплектуючі. В свою чергу представники великих компаній Microsoft і Oracle провели зустріч з керівництвом одного з банків Російської Федерації, який потрапив під санкції. Тоді Microsoft не прийняла рішення вводити санкції, проте з часом позиція відомої компанії помінялася.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, що нові санкції проти російської економіки Сполучені Штати Америки ввели 29 липня.

Читайте також: