fbpx
Україна

У центрі Києва завтра відновлять рух транспорту – мер

 У понеділок, 11 серпня, рух транспорту по Хрещатику і прилеглих вулицях, крім Інститутської, мають відновити. Про це заявив київський міський голова Віталій Кличко, передає УНН з посиланням на прес-службу мера столиці.

 "На Хрещатику, де сьогодні триває прибирання, в понеділок повинні відновити рух транспорту. На прилеглих вулицях вже можна проїхати. Частина ж вулиці Інститутської, від Майдану Незалежності до станції метро "Хрещатик", залишиться закритою для руху авто", – зазначив В. Кличко.

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

 За його словами, комунальні служби разом з небайдужими киянами закінчують прибирання в центрі столиці. "Центр Києва, завдяки активній допомозі мешканців столиці, повертає свій вигляд . Але вулицю Інститутську, місце скорботи і пам’яті для українців, не відкриватимуть для руху авто. Поки залишаються барикади і кілька наметів, прибиратимуть шини та сміття. Згодом на Інститутській встановимо меморіал героям, які загинули за свободу і майбутнє України", – зазначив мер столиці.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

 Джерело: УНН

Читайте також: