fbpx
Політика

Пожежні загасили загоряння біля Будинку профспілок на Майдані

Пожежа, яка в суботу виникла через підпал барикад, з боку вулиці Михайлівської на Майдані Незалежності, силами пожежних погашена, і жителі української столиці ще з більшим завзяттям стали розбирати намети біля фонтанів.

Перед цим, за словами очевидців, полум’я від барикади охопило відразу кілька наметів і частково декоративні дерева, які знаходяться біля фонтанів на Майдані Незалежності. Поки на площі залишається багато диму, але кияни не звертають на це уваги і активно розбирають намети та інші конструкції, що знаходилися між фонтанами за сценою Майдану.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Жителі столиці різного віку  вишикувалися в шеренгу і передають сміття та елементи конструкцій барикад з рук в руки, як колись передавали бруківку під час Революції гідності. До киян примкнули і ветерани-афганці, які були на Майдані Незалежності з першого дня революції.

Тепер на тому місці, де стояв їхній намет, залишилася табличка з написом: « Восьма Афганська сотня виїхала на фронт! Тут нікого немає. До зустрічі, Майдан! Слава Україні!».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Як розповідають очевидці, люди, що живуть зараз на Майдані Незалежності в Києві, підпалили свої намети з боку Михайлівської вулиці, так як раніше влада столиці заявляла, що хоче звільнити для проїзду насамперед вулицю Хрещатик.

Читайте також: