fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Обстановка в Донецьку залишається вкрай напруженою, – міськрада

Ніч з 8 на 9 серпня у Донецьку пройшла відносно спокійно, проте станом на ранок обстановка в місті залишається вкрай напруженою, повідомляє УНН з посиланням на прес -службу міськради.

 Зараз жителі повідомляють про те, що періодично були чутні віддалені поодинокі вибухи. "Ранок для багатьох донеччан почався о 5:00, місто розбудили залпи з важких знарядь. Уже через годину, о 6:00 артобстрілу піддався Київський район. Прямих влучень в житлові будинки немає, пошкоджено вікна в квартирах будинків", – йдеться в повідомленні.

 Крім того, осколком снаряда пошкоджений газорозподільний колектор на вул. Буслаєва, а на Київському проспекті через попадання снаряда впала тополя, яка порвала повітряні комунікації.

 "Крім того, сьогодні, між 7 і 8 годинами, поблизу шляхопроводу по вул. Гірської розірвався снаряд, осколками пошкоджено що проходить повз маршрутне таксі №16. Пасажири і водій не постраждали", – йдеться в повідомленні міськради.

 "Станом на 9:00 обстановка в Донецьку залишається вкрай напруженою. Але незважаючи на це продовжують працювати в штатному режимі всі системи життєзабезпечення міста. Громадський транспорт вийшов на автомагістралі і здійснює рух за графіком "вихідного дня". Автобуси за маршрутом №41 слідують до диспетчерської станції "Абакумова", – додали в міськраді.

 Джерело: УНН

Читайте також: