fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бійці АТО звільнили ще три населених пункти – Лисенко

  За останню добу українські військові повністю звільнили від незаконних збройних формувань три населених пункти, повідомив спікер інформаційно – аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

 "За останню добу українські військові завдяки нанесенню добре скоординованих ударів повністю звільнили від російських найманців три населених пункти: Круглик і Міусинськ в Луганській області та Пантелеймонівка в Донецькій області", – сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

 Він також повідомив, що протягом останньої доби підрозділи Збройних сил України вступали в бойове протистояння з бойовиками в населених пунктах Многопілля, Степанівка, Григорівка, Червоний Яр, Перемога, Шишкова, Комишні, Новоганнівка, Червона Талівка, Дмитрівка, Сабівка та аеропорту Луганська.

 "Дії сил АТО супроводжувалися нанесенням точкових ударів авіації по базах і опорних пунктах терористів. Зокрема біля Горлівки Донецької області знищено 10 одиниць броньованої техніки з екіпажами. Ще одну колону військової техніки терористів українські льотчики знищили біля населеного пункту Антрацит Луганської області", – сказав А. Лисенко.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: