fbpx
Новини Євромайдана

У центрі Києва прибрали частину барикад

У п’ятницю комунальні служби з боку Європейської площі та вулиці Михайлівської прибрали барикади, шини та сміття, передає кореспондент УНН.

 Спочатку комунальники розчистили Хрещатик біля входу в станцію метро "Майдан Незалежності". Згодом вони прибрали сміття на роздоріжжі вулиці Інститутської і Майдану, а також розібрали барикади з шин і підручних матеріалів на вулиці Михайлівській.

 Як розповів один з представників комунальних служб, поки розчищають тільки вищезгадані ділянки в центрі столиці. Незмінною залишається ситуація на вулиці Інститутській, тут барикади комунальники не чіпатимуть. І далі в центрі столиці будуть знаходитися намети і різні конструкції на пішохідній частині Майдану. Їх комунальні служби теж не прибиратимуть.

 Один з представників "Правого сектора" розповів, що вони дозволили прибрати частину барикад в обмін на звільнення затриманих майданівців. "Зараз деяких активістів незаконно тримають під вартою. Вони ні в чому не винні, і в обмін на їхнє звільнення ми дозволили забрити деякі барикади", – пояснив він.

 Джерело: УНН

Читайте також: