fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Після відходу спостерігачів ОБСЄ РФ обстріляла українських силовиків – РНБО

 Як повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, минулої ночі, після того як експерти ОБСЄ повернулися на територію Російської Федерації, по позиціях українських силовиків був знову відкритий вогонь з мінометів і гранатометів.

 За його словами, терористи і Збройні сили Російської Федерації продовжують обстрілювати позиції українських силовиків і прикордонників.

 «Вчора в прикордонному пункті пропуску Мілове Луганської області працювали 3 представника місії ОБСЄ, які вивчали ситуацію на українсько – російському кордоні. Вночі, після того як міжнародні експерти повернулися на територію Росії, пункт пропуску та населений пункт, розташований неподалік, були двічі обстріляні з гранатометів і мінометів », – розповів він.

 При цьому Андрій Лисенко звернув увагу на те, що силам АТО доводиться вести бої не з якимись то «ополченцями», а з добре навченими диверсантами. Як він зазначив, свідченням цьому є підрив 2 автомобілів прикордонників на фугасах в декількох сотнях метрів від пропускного пункту Успенка на Донбасі.

  За матеріалами: Liga.net

Читайте також: