fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Люди, що знаходяться на Майдані, повинні його покинути – Руслана

 Як заявила відома українська виконавиця, активістка Євромайдану Руслана Лижичко, багато людей, які в даний час знаходяться в центрі міста, насправді не мають ніякого відношення до Майдану, що здолав режим Януковича, і тому повинні покинути це місце.

 «Люди, які є МАЙДАНОМ, і досі "стоять" на Майдані Незалежності, а не знаходяться в зоні АТО, не готують країну до "шокової" зими, не працюють, щоб протистояти агресії, не годують свої сім’ї і свою державу, не генерують нових ініціатив, – ці люди повинні самі прийняти для себе рішення, де вони зараз потрібніші. І ми повинні допомогти їм себе "знайти"», – написала вона у Facebook.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

У той же час, Руслана вважає, що розганяти Майдан не можна. За її словами, переформування має статися з ініціативи Майдану, а не влади і, в першу чергу, свою вирішальну думку повинні сказати кияни, які є фундаментом і джерелом існування Майдану.

 «Більшість рішень на Майдані ми приймали всенародним Віче. 5 сотень людей – це не Віче, це вотум недовіри, виражений киянами тим, хто називає себе Майданом сьогодні», – зазначила Руслана.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Вона додала, що долю барикад, сцени і наметів також слід вирішити киянам.

 «Долю Майдану повинні вирішити всі українці, які стояли, приїжджали, підтримували, захищали і надихали Україну до іншого майбутнього. Формат Майдану повинен бути форматом дієвої сили і НАРОДОВЛАДДЯ. І такому Майдану не можна зникати. Ми повинні цю форму знайти швидше. І не дати згаснути полум’ю народної віри», – підсумувала вона.

Читайте також: