fbpx
Політика

Лоліта: Нехай Обама їсть продукцію Євросоюзу, а ми будемо своє натуральне з запахом

Російська співачка Лоліта заявила, що з радістю сприйняла рішення російської влади про заборону на ввезення іноземних товарів до Росії. Виконавиця готова все життя їсти тільки російське, вважаючи, що європейські продукти тільки псують здоров’я. Сама Лоліта, за її ж словами, харчується продуктами, які протягом останніх років особисто купує на колгоспних ринках. Продукції з супермаркетів вона не довіряє.

«Я ніколи не дивлюся, турецькі це яблука чи помідори. Я завжди дивлюся за якістю. Тому свої улюблені овочі я по запаху визначаю. В імпортної продукції запаху немає, а є якась гума на смак. Тому нехай Обама їсть продукцію Євросоюзу, а ми будемо своє натуральне з запахом», – заявила співачка.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Єдине, без чого їй буде складно прожити – імпортний рис і оливкова олія. Але навіть цим вона готова пожертвувати заради розвитку вітчизняного агробізнесу. Лоліта впевнена, що багато росіян припинять пити і почнуть заробляти гроші, працюючи на полях.

Також Лоліта звернулася до російського президента Володимира Путіна з проханням протриматися хоча б рік без європейської продукції, щоб очистити організми від хімії.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«У мене велике прохання до Путіна – не здаватися і протриматися цей рік, як би потім не просили прийняти назад яку хімію. Хочеться хоча б рік прожити в умовах більш чистого споживчого ринку, поки не відновлять імпорт. Тому я виключно «за», я – не прихильник хімії», – заявила Лоліта.

Читайте також: