fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ляшко підтримує розгін Майдану

  Народний депутат України Олег Ляшко, коментуючи  зачистку Майдану, що почалася сьогодні, 7 серпня, сказав, що вважає це рішення правильним.

 Як зазначив політик, вже виконані завдання Майдану, серед яких: падіння режиму Януковича і звільнення політв’язнів, проте більшість все ще не виконані: перезавантаження влади, радикальна ротація еліт, викорінення олігархів, очищення від корупції, створення робочих місць, освіта і медицина європейського рівня та інші.

 Однак, як вважає Олег Ляшко, безглузді посиденьки в наметах і відсутність будь-яких дій ніяк не допоможуть в досягненні цих цілей.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «Більш того, ми повинні бути чесними перед самими собою. Майдан як форма втратив себе ще в процесі Революції. Після того, як негідники в погонах в ніч з 29 30 листопада по звірячому розігнали беззахисних студентів – стало чітко зрозуміло, що подолати тиранію можна тільки наступом. Що й сталося. 1 грудня на Банковій, 19 січня на Грушевського, 18 лютого в урядовому кварталі», – написав він у Facebook.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За його словами, якби цих наступів не було, то нічого б у країні не змінилося. При цьому він також порадив бійцям так званої самооборони Майдану, які відмовляються залишати центр міста, відправлятися на схід і звільняти країну від окупантів.

 Наостанок Олег Ляшко висловив надію на те, що незабаром на Майдані будуть стояти не палатки, а Меморіал Героїв Небесної Сотні.

 

Читайте також: