Політолог про Путіна: “Хіба можна спрогнозувати дії хворої людини?”

Відкрита і постійна збройна агресія з боку Російської Федерації щодо сусідньої держави – ​​це найгірше, що могло б бути для її президента Володимира Путіна. Таку думку в інтерв’ю Gazeta.ua висловив український політолог Михайло Басараб.

«Для російського президента вводити свої війська на територію України вкрай небажано. У сформованій ситуації ще залишилися шляхи для відступу. А з оголошенням війни Україні Володимир Путін зажене себе ще в більш глухий кут. Війна тільки прискорить падіння його режиму. Однак, як і у випадку з Віктором Януковичем, – хіба можна спрогнозувати дії хворої людини? Щодо повноцінного вторгнення на нашу територію, то воно на даний момент залишається малоймовірним. Але виключати таких дій не можна», – прокоментував свою точку зору політолог.

Related Post

За словами Михайла Бесараба, режим Володимира Путіна – в агонії.

«Почали свою роботу санкції. Путін розуміє, що для того, щоб утриматися при владі, йому потрібно буде відступити. Яким би Володимира Путіна не вважали стратегом, він – людина, а іноді у людини верх беруть емоції. Тому Росія може піти ва- банк і ввести війська на територію України», – зазначив Басараб.

Leave a Comment