fbpx
Шоу-бізнес

Ірина Дубцова дивом врятувалася від смерті

Російська співачка Ірина Дубцова разом з сином Артемом відпочиває на Сейшелах. Океан і білий пісок допомагають розслабитися і повністю відключитися від буденних проблем, але є на острові і те, що може полоскотати нерви виконавиці. На сторінках свого Instagram Ірина Дубцова зізналася, що дуже боялася павуків. Але після останньої історії, яка з нею трапилася, членистоногі виявилися сущою дрібницею в порівнянні з звичайними кокосами. Ірина Дубцова опублікувала знімок злощасного кокоса, який, за її словами, ледь не позбавив її життя.

«Ось цей кокосовий горіх, який на пальмі росте….. Ось він сьогодні МЕНЕ ЛЕДЬ НЕ ВБИВ!! Упав рівно за моєю спиною… Затримайся я на секунду…. Господи!!», – повідомила співачка.

Також Ірина Дубцова зізналася, що після падіння горіха, почали втрачати привабливість в її очах кокоси, кокосове молоко, шоколадки «Баунті» і фотографії під пальмами. І благо, що вона не стала головною героїнею роману, який міг починатися такими словами: «Закінчити життя в райському куточку від удару кокосом по голові – це так романтично – подумала вона, заламуючи руки і мрійливо дивлячись на горизонт».

Читайте також: