fbpx
Політика

Ельмар Брок: “Економічний розвиток РФ стає неможливим”

Після того, як світова спільнота ввела санкції третього рівня щодо Російської Федерації, подальший економічний розвиток цієї держави стає неможливим. З такою точкою зору виступив глава комітету Європейського парламенту з закордонних справ Ельмар Брок, слова якого наводить «Телевізійна служба новин».

Коментуючи слова російських чиновників про те, що Російська Федерація готова справитися з третім ступенем санкцій, Ельмар Брок зазначив, що ситуація в цій країні вже зараз драматична.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Такі заяви від російської влади робляться для того, щоб заспокоїти внутрішнього споживача. Нам відомо від відповідальних людей з Російської Федерації, що санкції досить боляче б’ють по країні. Приміром, в деяких випадках в Російській Федерації більше немає можливості добувати нафту, так як туди просто не передадуть необхідне технічне оснащення. Також йде відтік капіталу з російських банків», – заявив Ельмар Брок.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Сьогодні повідомлялося про те, що німецький бізнес поступово віддаляється від Російської Федерації.

Читайте також: