fbpx
Новини світу

Антон Геращенко: “На об’єктах, які можуть бути цікаві терористам, буде встановлена ​​тривожна кнопка”

Бійці Державної служби охорони прибудуть до військкомату протягом 3-4 хвилин після того, як спрацює тривожна кнопка, яка знаходитиметься у всіх військкоматах країни, які можуть бути цікаві терористам. Про таке нововведення розповів радник міністр внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«Було прийнято рішення встановити в військкоматах, на військових заводах та інших об’єктах, які можуть зацікавити терористів, тривожну кнопку, по якій можна викликати Державну охорону. Через 3-4 хвилини бійці Державної охорони будуть на місці виклику», – розповів про спеціальну кнопку Антон Геращенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім цього, на своїй сторінці в соціальній мережі Антон Геращенко додав, що у терористів практично не буде часу, щоб покинути місце злочину. На прикладі він розповів про обстріл Харківського бронетанкового заводу.

«Терористам, яким на цей раз вдалося втекти з території Харківського бронетанкового заводу, наступного разу доведеться робити ноги ще швидше. Але не факт, що це у них вийде», – додав радник українського міністра внутрішніх справ.

Читайте також: