fbpx
Політика

Глава Нацради телебачення і радіомовлення підтримує заборону трансляції російських фільмів і кліпів в Україні – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, сьогодні, 5 серпня, він спілкувався з головою Нацради телебачення і радіомовлення Юрієм Артеменком. Як стверджує Олександр Бригинець, той повністю підтримує його в питанні заборони трансляції фільмів і музичних кліпів за участю російських зірок, які підтримали анексію Криму.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Але біда в тому, що наше демократичне ліберальне законодавство дуже ускладнює жорсткі рішення у воєнний період», – зазначив депутат.

 Зокрема, за його словами, необхідно пройти серію процедур, і лише після цього можна буде заборонити російські канали або виступи певних культурних діячів.

 При цьому Олександр Бригинець додав, що команда Юрія Артеменка зараз шукає варіанти вирішення цієї проблеми.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Ймовірно з використанням рішень інших державних органів. Сподіваюся, найближчим часом перекрити шлях в Україну ворогам української цілісності вдасться і фізично, і ефірно», – підсумував політик.

Читайте також: