Великобританії краще вийти з Євросоюзу – Борис Джонсон

  Вихід Великобританії з ЄС міг би стати більш прийнятним варіантом для країни, ніж членство в союзі, в якому не здійснюються перетворення, вважає мер британської столиці Борис Джонсон.

"Спостерігаючи за тим, у що обертається соціальна політика ЄС, за стагнацією економік країн-членів союзу, абсурдністю низки норм, що вводяться Брюсселем, можна зробити висновок, що ми явно наближаємося до стадії, коли нам, можливо, буде краще вийти з незмінного Євросоюзу, ніж залишатися в його складі", – йдеться в статті мера, опублікованій в газеті Daily Telegraf.

"У мене немає сумніву в тому, що ми зможемо вести кампанію з впровадження реформ. Однак, якщо ми хочемо досягти успіху, нам необхідна підтримка союзників, потрібно оцінити, яким чином наші партнери на континенті бачать цю ситуацію", – наголошується в статті.

Related Post

Мер вважає, що британський прем’єр-міністр Девід Кемерон повинен ясно дати зрозуміти членам Євросоюзу, що Британія готова вийти з ЄС, якщо Лондону не вдасться домовитися з Брюсселем про зміни. 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment