fbpx
Політика

Російський політик: “На коліна перед Україною! І просіть пробачення ще у кількох поколінь українців”

Колишній депутат Державної Думи Російської Федерації Костянтин Боровой накинувся з критикою на політику Кремля щодо України. За словами відомого в Росії політика, російська сторона може навіть і не розраховувати на те, що між колись братніми народами наступить примирення.

«З такою підлістю і ницістю миритися не можна. Це потрібно знищувати», – прокоментував дії російської влади колишній депутат Держдуми. За його словами, за свої дії Російська Федерація повинна ставати на коліна перед усім українським народом і просити у нього вибачення.

Читайте також:  МЗС України заявило, що не визнає президентства Путіна і закликало інші країни зробити так само

«Не може бути ніякого примирення. На коліна, тварі, і просіть пробачення ще у кількох поколінь українців. Ви повинні благати про прощення! Поки російські громадяни не покаються, вимовляючи при цьому прокляття на адресу Володимира Путіна, який виконав роль Гітлера, то ніхто нікого не повинен прощати. Потрібно нести відповідальність за скоєні злочини. Ті, хто скоював злочини, мають бути покарані», – обрушився з критикою на адресу російського лідера Володимира Путіна Костянтин Боровой.

Читайте також: