fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Події в Одесі будуть ретельно розслідувані – доручення Авакова

  Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков доручив провести службове розслідування щодо подій в Одесі, повідомив радник голови МВС України Антон Геращенко.

"Міністр МВС Арсен Аваков доручив провести службове розслідування даного інциденту і покарати тих, хто перевищив повноваження або застосував надмірну силу. Працівники міліції, які перевищили повноваження, так само як і ті, хто побив співробітника міліції, повинні понести заслужене покарання", – написав він на своїй сторінці в Facebook в понеділок.

"Ми зараз в МВС відновлюємо всю хронологію подій в Одесі по хвилинах. Збираємо всі відеозаписи з відкритого доступу і з оперативних камер і надамо їх всі, а не тільки ті де співробітники міліції б’ють протестувальників – суспільству", – розповів він.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

При цьому він зазначив, що вважає неправильним зривати концерт, кидати в очі співробітникам міліції пісок і бити їх кийком. "Застосування співробітниками міліції надмірної сили, в тому числі побиття лежачих і навмисні удари палицею по голові правильним не вважаю, і винні мають бути покарані!", – підкреслив радник міністра.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

А.Геращенко також пообіцяв, що суспільство отримає об’єктивну інформацію про те, "хто, що, як, навіщо і чому робив у цей вечір – як з боку міліції, так і з боку протестуючих".

Як повідомлялося, в неділю ввечері близько 200 представників одеського євромайдану, "Свободи" і " Правого сектора" намагалися зірвати концерт Ані Лорак в Одесі.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: