fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ляшко прокоментував перехід бійців 72-ї бригади в РФ

 Народний депутат України Олег Ляшко прокоментував ситуацію з переходом деяких бійців 72-ї бригади на російську територію. За його словами, ці хлопці більше місяця перебували в оточенні без будь-яких поставок. Як він зазначив, бійців цієї бригади постійно обстрілювали з двох сторін – з російської території і російські окупанти з Донбасу. При цьому Олег Ляшко підкреслив, що хлопці трималися як герої до останнього патрона.

 «Я це стверджую, тому що постійно перебував з ними на зв’язку. Єдине, чого вони просили – це допомоги. Але допомога так і не прийшла, хоча про це знали всі в Міноборони і Генштабі», – розповів депутат.

 За словами Олега Ляшка, 13 бійців 72-ї бригади вже доставлені в Запоріжжя. При цьому він додав, що не допустить, щоб прокурори назвали цих хлопців зрадниками.

 «Заяви російських ФСБшників про те, що понад 400 наших військових попросили притулок в Росії не відповідають дійсності», – заявив Ляшко.

 Він також звернув увагу на те, що аналогічна ситуація зараз з бійцями 24-ї бригади, які точно так само тримають оборону в оточенні. Депутат підкреслив, що цим хлопцям також потрібна негайна допомога.

 «Міноборони має негайно вжити адекватні до ситуації рішення», – сказав Олег Ляшко.

Читайте також: