fbpx
Політика

Барак Обама: “Дії Путіна виявляться згубними для РФ в довгостроковій перспективі”

Президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама підкреслив, що нинішні відносини його держави з Російською Федерацією його не розчаровують. Однак, як заявив американський лідер, дії російського президента Володимира Путіна можуть завдати шкоди російській державі в довгостроковій перспективі. Свою точку зору Барак Обама висловив виданню «The Economist», повідомляє «Радіо Свобода».

«У цій ситуації я не відчуваю себе розчарованим. Між нашими державами були продуктивні відносини, коли президентом Російської Федерації був Медведєв. Тоді ми встигли зробити багато речей. Я вважаю, що Російську Федерацію можна розглядати як дволикого Януса – вона дивиться відразу на захід і на схід. Я думаю, що дії нинішнього президента цієї країни Володимира Путіна можуть виявитися згубними в довгостроковій перспективі, хоча в короткостроковій він може добитися статусу популярного політика в країні», – прокоментував свою точку зору американський лідер Барак Обама.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Крім того, Барак Обама сподівається, що питання ядерної зброї не стануть знову предметом обговорення на міжнародній арені.

Читайте також: