fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Анатолій Пушняков: “Поступово виводимо бійців із зони запеклих боїв”

Українські військовослужбовці, які в даний момент знаходяться в «гарячих точках» на державному кордоні з Російською Федерацією, поступово виводяться із зони запеклих боїв. Про це вчора, в ефірі телеканалу «1+1» заявив командувач Сухопутних військ України, генерал-лейтенант Анатолій Пушняков. За його словами, кілька днів тому з небезпечної зони були виведені друга та четверта роти 79-ій бригади.

«Наступними з небезпечної зони будуть виведені бійці із 72-ої бригади. Для цього нам необхідний лише час. Про це у відкриту я говорити не можу, так як це є таємницею. Коли ми доставляли нашим солдатам на кордон продукти і всі засоби масової інформації про це оголосили, то вже наступного дня передати продукти бійцям не вдалося, так як терористи зрозуміли, де саме ми проводимо цю операцію», – прокоментував ситуацію на кордоні генерал-лейтенант Анатолій Пушняков.

Крім цього, за словами Пушнякова, терористи дізнаються про позиції сил антитерористичної операції завдяки прослуховуванню розмов українських солдатів зі своїми близькими. А заборонити виходити на зв’язок з рідними, як заявив генерал-лейтенант, бійцям ніхто не може.

Читайте також: