fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація на сході України. У Донецьку вночі були чутні залпи – мерія

У всіх районах міста Донецька минулої ночі були чутні залпи. Про ситуацію в Донецьку стало відомо з повідомлення прес-служби місцевої міської ради.

«Ніч з 29 на 30 липня 2014 року в Донецьку пройшла неспокійно. Приблизно о 22:00 владі стали надходити повідомлення від жителів більшості районів міста про те, що лунають залпи і чутна робота важких гармат», – заявили в міській раді.

Варто відзначити, що залпи були чутні з боку хутора Широкий. Як повідомили представники МНС України в Донецькій області, в результаті попадання снаряда виявився пошкоджений металевий гараж, розташований по вулиці Бійцівська (Петрівський район).

Стало відомо, що станом на ранок 30 липня обстановка в місті залишається напруженою.

Крім того, повідомляється і про ситуацію в інших частинах Донецької області. Зокрема, з сьогоднішнього ранку з боку Ясинуватського поста і населеного пункту Оленівка в Донецькій області чутні вибухи.

«В даний момент системи життєзабезпечення міста працюють. Громадський транспорт вийшов на автомобільні магістралі та здійснює перевезення пасажирів», – сказано в повідомленні міськради.

У повідомленні міськради сказано, що фахівці з аварійних бригад зуміли відновити електропостачання 32-х трансформаторних підстанцій в Кіровському і Петровському районах, а також підключили до живлення житлові будинки в мікрорайонах Бірюзова, Брикетная, Тихий, селища шахт Челюскінців і Трудовська. На даний момент без електропостачання залишається мікрорайон Грабари в Куйбишевському районі міста, в якому пошкоджено 19 трансформаторних підстанцій.

Нагадаємо, що раніше українські військові почали зачистку Іловайська та звільнення Первомайська. Крім того, 29 липня від російських найманців був звільнений населений пункт Авдіївка Донецької області.

Читайте також: