fbpx
Політика

Каха Бендукідзе: “Український парламент божевільний!”

Верховна Рада України упустила вже 5 місяців, за які можна було провести реформи в Україні. З такою точкою зору в інтерв’ю українським засобам масової інформації виступив радник президента України Петра Порошенка Каха Бендукідзе.

«Український парламент втратив вже п’ять місяців для реформ. Ваш парламент просто божевільний! Тільки за останні кілька місяців депутати встигли наприймати закони, які значно збільшують і без цього нездійсненний бюджет. Приміром, прийняті законопроекти у сфері освіти. Заборона на закриття шкіл і рішення підняти стипендії студентам. За які кошти це робитиметься? Грошей немає!» – прокоментував свою точку зору Каха Бендукідзе.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За словами радника українського президента, на сьогоднішній день потрібно рятувати економіку України, а реформування потрібно починати з оподаткування.

«Ідеальну реформу провести не можна. Завжди будуть помилки, але, незважаючи на це, потрібно продовжувати діяти», – підкреслив політик. На завершення він додав, що в його країні завдяки податковій реформі була викоренена корупція.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Нагадаємо, що в МВФ заявили про готовність розглянути видачу чергового траншу Україні.

Читайте також: