fbpx
Політика

Бригинець вважає, що Четверта світова вже почалася

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець написав на своїй сторінці в Facebook, що в березні цього року почалася Четверта світова війна. За його словами, Четверта світова може бути «гарячою», «холодною» або "гібридною". При цьому він вважає, що те, в якому руслі буде йти ця війна, у великій мірі залежить від України та її президента Петра Порошенка.

Олександр Бригинець переконаний, що Петро Порошенко це усвідомлює і робить все, щоб війна була «холодною».

«Якщо когось не влаштовує назва «Четверта світова війна», то нехай придумає іншу, але нагадаю, що Першу світову війну теж не відразу назвали «Першою світовою війною», а «холодній війні», яка мала всі ознаки світової, так і не присвоїли порядковий номер «3» тільки на тій підставі, що на ній не стріляли. Ніби стрільба є єдиною і головною ознакою війни. У сучасному світі війна – це протистояння всіма наявними засобами», – йдеться в його повідомленні.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Водночас, депутат висловив надію на те, що ніхто не тішить себе ілюзіями, що уникнути Четвертої світової війни можна. Він підкреслив, що вона вже йде, так як є захоплені території, є бої, герої, убиті, санкції і ніяких ознак, що Путін капітулює, немає.

Олександр Бригинець також переконаний в тому, що після закінчення війни з’явиться близько 20 нових держав.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Деякі держави – ​​члени «антипутінської коаліції» (Україна, Польща, Литва, Молдова, Японія, Грузія, можливо, й інші) відновлять свої території. Деякі виникнуть вперше або майже вперше», – зазначив політик.

Читайте також: