fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи перестали перешкоджати роботі гуманітарного коридору з Луганська, – Ірина Верігіна

Гуманітарний коридор, який планували створити в зоні проведення антитерористичної операції для виходу мирних жителів з ​​Луганська, почав роботу із запізненням на 4 години. Як заявила голова Луганської обласної державної адміністрації Ірина Верігіна, в запланований час коридор відкрити не вдалося.

«О 10 годині ми не змогли відкрити гуманітарний коридор, хоча для цього у нас все було готово. Перші 6 машин і автобус з місцевими жителями кілька хвилин тому перетнули нашу територію. Гуманітарний коридор, як ми вже повідомляли раніше, буде працювати і сьогодні, і завтра і післязавтра», – прокоментувала роботу гуманітарного коридору з Луганська Ірина Верігіна.

Раніше повідомлялося, що представники так званої «Луганської народної республіки» не погоджувалися випускати з Луганська мирне населення. Бойовики з терористичної організації продовжили обстрілювати житлові райони з систем «Град».

Гуманітарний коридор повинен був почати свою роботу о 09:00. Місцева влада відмітила, що з собою мирним жителям дозволено вивозити особисті речі, однак забороняється вивозити вогнепальну зброю і боєприпаси до неї.

Читайте також: