США готують нові санкції проти Росії, – Джон Керрі

 Державний секретар США Джон Керрі заявляє, що Сполучені Штати готують нові санкції проти Росії. Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні в Нью-Йорку під час прес-конференції, яка відбулася після завершення зустрічі з українським міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.

"Ми в процесі підготовки додаткових санкцій. Що сталося, те сталося. Звичайно, президент Путін має шанс вийти вперед в плані того, щоб використовувати свою здатність вплинути на сепаратистів. Ця можливість буде у нього завтра, післязавтра, наступного тижня, для того, щоб це вирішити", – сказав державний секретар, відповідаючи на питання, чи є ще у президента РФ Володимира Путіна вибір, незважаючи на те, що вже сьогодні в Брюсселі ЄС повинен прийняти економічні санкції.

Related Post

У цьому зв’язку Керрі вважає, що потрібно розділяти санкції та перспективи для Путіна. "Європа працює над санкціями, ми працюємо над санкціями. Але в довгій дорозі вирішення різного роду проблем – потоку зброї і людей через кордон, обстрілу з Росії України, незважаючи на те, що б не сталося з санкціями сьогодні або завтра – всі ці проблеми залишаються, і вони залишаються вибором, який президент Путін може зробити", – зазначив він.

Джерело: УНІАН

Leave a Comment