Сили АТО взяли під контроль Новий Світ Донецької області

Сили антитерористичної операції взяли під контроль селище міського типу Новий Світ у Старобешівському районі Донецької області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник командира по зв’язках з громадськістю спецбатальйону «Азов» Ігор Мосійчук.

Related Post

Він розповів, що протягом всієї ночі і ранку тривали позиційні бої між батальйоном «Азов», тридцять дев’ятим батальйоном територіальної оборони і угрупуванням терористів, яке знаходилося в Новому Світі (саме тут розташований стратегічний об’єкт – Старобешівська ТЕС). За словами Ігоря Мосійчука, проросійські терористи застосовували проти українських військових системи залпового вогню «Град» і міномети.

«В результаті бою на цю хвилину місто Новий Світ знаходиться під повним контролем батальйону «Азов» та українських військових. Колона терористів вийшла з міста і маневрує в околицях. Старобешівська ТЕС знаходиться під контролем українських силовиків. Втрат серед українських вояків, бійців батальйону «Азов» – нема», – додав Ігор Мосійчук.

Leave a Comment