fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Перемога в бою за Саур-Могилу має стратегічне значення, – експерт

Взяття силами антитерористичної операції висоти Саур-Могила на сході України, має стратегічне значення в процесі звільнення Донбасу від проросійських бойовиків і терористичних формувань. З такою заявою виступив військовий експерт Костянтин Машовець. За словами експерта, така стратегічно важлива перемога зможе відкрити перед командуванням сил антитерористичної операції широкі оперативні перспективи.

«Завдяки взяттю висоти донецьке угруповання буде оточене. Це відбудеться не залежно від того, чи хоче Гіркін цього чи не хоче. Це має статися без його волі. А от уже після цього почнеться найцікавіше. Наближається час, коли питання вирішуватиметься кардинальним чином. Враховуючи падіння Саур- Могили перед українськими силовиками відкриваються широкі оперативні перспективи. Яка з них буде обрана в дійсності, буде видно в найближчі дні», – висловив свою точку зору військовий експерт Костянтин Машовець.

Як вже повідомлялося в ЗМІ, в боях за Саур-Могилу геройськи себе проявили бійці батальйону територіальної оборони МОУ «Айдар».

Читайте також: