fbpx
Політика

Павло Петренко обіцяє мінімум проблем при реєстрації житла в Києві

Вже наступного тижня у Києві розпочне свою роботу модельний офіс реєстраційної служби. Як заявив міністр юстиції України Павло Петренко, даний заклад обслуговуватиме місцевих жителів за новими стандартами. Слова українського міністра наводить кореспондент «Укрінформу».

«Модельний офіс в українській столиці був побудований з урахуванням досвіду грузинських чиновників, яким вдалося успішно втілити його у себе в країні», – прокоментував ситуацію український міністр Павло Петренко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За словами українського міністра, метою нововведених стандартів є усунення корупційної складової. Як підкреслив Павло Петренко, послуги надаватимуть у фронт- і бек-офісах. Таким чином, заявник на реєстрацію житла безпосередньо з чиновником не контактуватиме.

Крім цього глава Міністерства юстиції також запевнив, що модельний офіс буде використовувати виключно електронний документообіг.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Всі документи будуть скануватися, а всі комунікації будуть відбуватися в електронному вигляді», – підсумував Павло Петренко.

Читайте також: