fbpx
Політика

Бригинець переконаний, що Донбас візьме участь у парламентських виборах

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, він вже втомився від розмов про те, що в виборах 26 жовтня не будуть брати участь жителі Донбасу. За його словами, сам він не бачить жодних причин для цього.

 Як зазначив депутат, він спілкувався з місцевими жителями і всі вони заявили про свою готовність голосувати. Більше того, як сказав Олександр Бригинець, багато людей вже визначилися і готові підтримати президента, так як пов’язують з ним і спроби перемир’я, що важливо для Донбасу і перемоги в АТО.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 У той же час, за словами Олександр Бригинця, найбільш важливим є те, що ні КПУ ні Партія регіонів більше не користуються підтримкою жителів Донбасу.

 «Може, є якісь підпільні жителі Донбасу, які досі за те, щоб їх вбивали бандити, але я таких не бачив», – додав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Олександр Бригинець переконаний, що коли буде оголошено про призначення виборів, а це імовірно відбудеться 24 серпня, вибори вже можна буде провести на всій території Донбасу.

 «Тому, на мій погляд, не варто говорити, що Донбас не зможе проголосувати, а краще допомогти нашим героїчним батальйонам, армії і головнокомандувачу перемогти людей Путіна», – підсумував він.

Читайте також: