fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Садовий про обстріл свого будинку: Не пам’ятаю, щоб у Львові стріляли з гранатомета

Мер Львова Андрій Садовий дякує Богові за те, що під час обстрілу свого будинку з ручного реактивного протитанкового гранатомета «Муха» його з родиною в ньому не було. В іншому випадку все могло б закінчитися плачевно. Зараз чиновник найбільше переживає за свою сім’ю і за те, щоб цей інцидент не повторився.
 
«Цей снаряд пробиває броню, тисячі осколків йдуть на поразку. Слава Богу, що нас не було. Якби снаряд потрапив всередину, частини будинку не бачили б», – зазначив Андрій Садовий.
 
Оцінювати те, що трапилося Андрію Садовому важко. За його словами в тій ситуації, в якій сьогодні знаходиться Україна, важко давати будь-яку оцінку – це зовсім інші реалії – країна живе в стані війни.
 
«У мене немає людей, щоб я мав з ними конфлікти, є розбіжності принципові і політичні … Але ми живемо в країні, яка воює, гинуть українці, львів’яни, це велика трагедія. Я не пам’ятаю, щоб у Львові стріляли з гранатометів», – зазначив мер Львова.
 
Не пригадує Андрій Садовий і щоб останнім часом йому хтось дзвонив або він отримував СМС-повідомлення з погрозами. Та й ворогів у нього заклятих немає.
 
«У мене немає людей, щоб я мав з ними конфлікти, є розбіжності принципові і політичні», – резюмував мер Львова.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 

Андрій Садовий прокоментував обстріл свого будинку (відео):

Читайте також: